Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Den här chokladrulltårtan gjorde jag och mamma förra veckan till mitt födelsedagsfika. Kan visserligen behövas en lugn dag, har mycket att fixa med här hemma
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna med måtten 30x40 cm
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna med måtten 30x40 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.