Helgen bjöd på två riktigt grymma matupplevelser. Den avslutades med en magisk Boeuf bourguignon med lent mos och hempressad gurka hos C & L – tack bästa ni
För inte så länge sedan hörde jag talas om en för mig ny smakingrediens för matlagning. Plötsligt dök fenomenet ramslök upp lite varstans i recept, diskussioner och böcker
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Postat av Elin torsdag 09/04 2015 kl. 17. 11 Kommentera. Hej Kedgeree. Ha. Vi har hittat ett recept som kan komma att bli en ny vardagsmiddagsklassiker
Säg hej till Porotos Granados. Postat av Elin fredag 02/01 2015 kl. 10. 43 Kommentera. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
I senaste numret av Lantliv Mat & Vin finns ett recept på en Jordgubbsgazpacho av systrarna Eisenmann, det receptet som jag fastnade i direkt när jag öppnade magasinet
Ujuj vad jag är dålig på att blogga ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Men håller på att trassla in en ny medicin och jag ibland går det upp och ibland platt fall
"Vi ser det snöa, vi ser det snö. det var väl roligt. hurra". Roligt och roligt. hmm jag vet inte riktigt. Just nu ligger temperaturen på plusgrader och det brukar resultera i en massa slask
Foto. Mia Hagenmalm. Senaste tiden har jag groddat väldigt mycket. Groddar är gott och väldigt nyttigt. Men mina försök att grodda broccoli har inte varit så lyckade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.