Ceasardressing - Varianter
matstugan
matstugan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Min ceasardressing
  • 2 äggulor 2 vitlöksklyftor 1 tsk dijonsenap
  • 1 dl neutral olja (t ex raps eller majs)
  • 1 tsk citronjuice
  • 1 msk vitvinsvinäger (eller röd)
  • 3 msk finriven parmesan
  • 1-2 sardeller
  • 2 äggulor 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk citronjuice
  • 1 vitlöksklyfta 2 sardeller 3 dl neutral olja
  • 4 msk finriven parmesan
  • vatten
  • salt, peppar
  • Då du har bråttom
  • 1 dl färdig majonäs
  • 2 sardeller (fint hackade)
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta (pressad)
  • 3 msk finriven parmesan
  • salt, peppar
  • Smalare Ceasardressing
  • 1 dl grekisk youghurt
  • 2 sardeller (fint hackade)
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta (pressad)
  • 3 msk finriven parmesan
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.