Tillsätt även ägget och äggulan och rör/vispa ihop smeten. Ni som följer mig på facebook har kanske redan sett att jag bakade chocolate chip cookies härom dagen
I veckan bakade jag en omgång av de här underbart sega american cookies. 4 1/2 dl farinsocker. 3/4 dl socker. 6 1/2 dl havregryn. 4 1/2 dl farinsocker. 3/4 dl socker. 2 ägg 6 1/2 dl havregryn
Smält smöret tillsammans med lemon curden på svag värme. Tillsätt smör, lemon curd och pressad citronsaft och vänd försiktigt samman till en slät smet, vispa inte
Tillsätt även ägget och äggulan och rör/vispa ihop smeten. det är inte helt nytt, men jag ville prova att göra chocolate chip cookies som liknar Subways fantastiska kakor igen
Ugn. 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Vispa smör och socker ljust. Tillsätt ägget, vispa väl. Blanda ner citronskalet och citronsaften och vaniljsockret
Kakorna ska inte få så mycket färg och fortfarande vara härligt sega när de är klara. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 59 3 1/4 dl mjöl . 1/2 tsk bakpulver . 1 3/4 dl socker + 3 msk extra till rullningen
lemon zest from a small lemon. Process the oats in a food processor, then add all other ingredients and process very well (process until no big pieces of lemon zest remain)
citronkakor,. Sega och knapriga citronkakor. Kan en kaka vara både knaprig och seg. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
Servera dina citronkakor till eftermiddagsfikat/teet. Fördela lite smet i botten av formen, klicka ner lemon curd (ca en halv tesked) och fördela sedan resterande smeten över klicken med lemon curd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.