Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Glutenfri pajdeg

Glutenfri pajdeg

Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Glutenfritt bröd med bovete och linfrön

Glutenfritt bröd med bovete och linfrön

Det står att det här brödet var Vinnarbrödet på NCF (norsk cøliaki førening) Oslo/Akershus höstseminar 2006. Mina bröd behövde bara 40 minuter nästan, så visserligen är ju boken gammal och jag borde tänkt på det innan, men 160 grader är nog INTE beräknat som varmluftsugn, så har du varmluft hade jag nog sänkt graderna till 140 grader
Goda grytor

Goda grytor

Denna veckan har jag experimenterat med vegetariska grytor och båda var lika goda. Först gjorde jag en Tacogryta, den var underbart god
Smakrik vegetarisk gryta!

Smakrik vegetarisk gryta!

Lunchen idag blev inte så mycket att blogga om tyckte jag eftersom jag tog lite av varje som fanns i kylen, såg heller inte så gott ut som det var