Varje eller varannan lördag bakar jag glutenfritt bröd till dottern. Brödet bakar jag på rårismjöl och receptet har jag hittat hos Kjersti som bakar massvis med goda glutenfria bröd och andra smarriga glutenfria bakverk
Därför ska jag nu dela med mig av det som nu blivit mina nya favoriter chocolate chip cookies med endast naturliga sötningsmedel, denna gång i form av honung och lönnsirap
En sak jag kan sakna på lediga morgnar är att gå till konditoriet och köpa nybakade frukostbullar. Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
En riktigt hedersam uppgift att få vara med och utforma matsedel till hans LCHF/Paleo-restaurang, jag är glad att Lars hittade mig och mina recept via bloggen
Födelsedagsfika Augusti är den stora kalasmånaden i Familjen. Övervägande del är födda inom loppet av en månad, så det blir många tillfällen att umgås över en kopp kaffe med tillbehör