Chokladbotten. Sätt ugnen på 150 grader. Klipp ut bakplåtspapper enligt 2 bottnen på en 24 cm rund form med löstagbar kant, lägg på cirklarna och smörj riktigt (med smör), lägg åt sidan
Sätt ugnen på 150 grader, lägg ett smort bakplåtspapper i en vanlig långpanna. Börja med botten. rör smör och socker poröst, blanda ner en äggula i taget och tillsätt sedan mjöl , mjölk och bakpulver
Semester, det är ju så härligt med semester, men tyvärr så börjar ju min semester lida mot sitt slut, nja, jag har några dagar kvar, så lite tillkan jag njutaFrån semester till frasvåfflor, jag har alltid trott attjag har gjort frasiga våfflor
Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt
Ett super enkelt recept som tillbehör till soppa eller. som drinktilltugg. Detta behöver du. 1 platta smördeg (Millefoglie från Schär, gluten o vetefri)
Blev lite smått nostalgisk när jag höll på med detta. För en stund var jag 16 igen och stod i ett mjöligt bageri och baka vaniljhjärtan på löpande band och med ett ständigt receptrabblande i huvudet ifall vår lärare skulle få för sig att förhöra nån av oss om ingredienserna till en mördeg eller grunderna till en bröddeg
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats