En enkel marinad med lite olja, honung, salt och en god örtkrydda funkar också väl. Jag tog en färdig Barbeque-marinad med en lite rökig smak för att få den där lilla omfamnande varmheten i smaken
Krydda med salt ochpepparoch vänd tonfisken i sesamfrö. en god olja t ex med smak av vindruva. Skärtonfisken i små munsbitar, lägg lite alger på varje bit ochdroppa över sesamolja
En salladmed räkor ochavocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragen och alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Glasnudelsallad. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Lägg salladsbladen på ett fat. På medavocadooch citronsaft. På med löken och sen tomaterna. Jag tog inte så mycket socker när jag karamelliserade dem utan strödde över lite sötningsmedel också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.