Smaka av med mer peppar om man vill ha ännu hetare sås. Äntligen har jag fått till ett recept på pepparsås som både jag och sonen tyckte om, som dessutom var väldigt enkel att laga till
Jag lovade ju er receptet på pepparsåsen vi åt i fredagskväll. Finhacka en charlottenlök å fräs den lite tillsammans med en klick tomatpuré å mortlad peppar(ca 1 1/2 msk) i någon minut
av med mer svartpeppar. På kvällens grillfest hos grannarna blir vi kanske bjudna på deras goda pepparsås som jag smakade för första gången för någon vecka sedan och sedan dess har jag även hunnit göra den själv en gång också
Finhacka bacon, lök och papprika och låt det fräsa i botten på kastrullen med smör och kalvfond. Mortla grönpeppar och svartpeppar, låt det fräsa en stund tillsamans med lök, paprika och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.