Så nästa gång jag bakarpizza så blir det de vanliga tillbehören igen. För det första så vara det askul att bakapå den och för det andra så blev det riktigt härliga och krispiga pizzor
Jag har fått flera frågor i sommar på hur man kan baka bröd på/igrillen. För bästa resultat så skall man inte lyfta på locket så mycket, alltså är det bäst om de inte bakas tillsammans med massa annat
En rökbakadpizzapå bakstenar i klotgrillen. Pizzan var på en egenbakadpizzabotten av vanlig sort, en vanlig puttrad tomatsås på färska tomater, vanlig riven ost, mozzarella och en mindre vanlig fyllning i form av egenrökt bacon
Jag har ju väntat på att få testa pizzastenen som vi köpte till grillen för ett tag sedan. Pizza med tomatsås, goudaost, tunnskivad skinka, skivade tomater, fetaost, mozarrellaost, vitlöksost och lite extra riven vitlök ovanpå
Sätt på lock och låt den bakas i värmen. Antingen som middag med en god sallad till eller som plockförrättspizza medan man grillar andra saker, framförallt om man skall grilla och röka långkörare som behöver några timmar på sig
Jag ska försöka baka lite mer med det i framtiden tror jag, måste googla lite för inspiration. Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.