Till frukost idag blev det minsann nybakade frallor och det är ju aldrig fel. Det är som sagt mycket roligare och framförallt mer snabblagat och göra bröd m
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
I söndags eftermiddag/kväll upptäckte jag att brödet i frysen var slut. Åh de är ju inte så roligt att köpa bröd i butiken på söndagar då de inte får leverans på helger så är de ofta väldigt dåligt utbud och torrt och ibland till och med mögligt
Nu har jag som synas tagit vad som fanns i kylen och gjort en plock lunch utav det. Jag vill rekommendera det för, oj vad nyttig lunch det faktiskt blev
Saffranspannkaka är gotlands landskapsdessert och där äts den flitigt. Råkar man ha en tub risgrynsgröt hemma i kylen kan man trolla fram denna desserten lätt som en plätt