Pasta med ungsgrillade grönsaker
Dagbok från en dietist
Dagbok från en dietist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Aubergine
  • Zucchini
  • Lök
  • Blomkål
  • Broccoli
  • 1 Rengör och skär upp grönsakerna i lämpliga bitar, ungefär samma storlekar. Bryt av buketter från blomkålen och broccolin.
  • 2 Lägg grönsakerna i en långpanna och ringla över lite olja. Blanda alla grönsakerna väl i oljan. Sätt in i ugnen. Eventuellt smaksätt med färska kvistar av oregano eller timjan.
  • 4 Riv parmesanosten på den fina sidan av rivjärnet. Dela citronen på hälften. Mal peppar och ställ fram på bordet så att var och en får ta själv till sin tallrik
  • 5 Ta valfri mängd pasta, grönsaker och tillbehör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.