Bjud på fest med buffet  När man är fler än åtta på festen blir det bäst med buffet. Problemet är bara att det är så förtvivlat svårt att få någon att börja ta för sig Festkokerskan's Blog
Påsklunch När vi färgat äggen intog vi lite påsklunch tillsammans. Jag gillar påskbufféer då jag upplever den som lite fräschare och vårigare än just julmaten det enkla och goda
Den ultimata buffén Med hjälp av mina matbloggarvänner fick jag ihop alla recept till den här buffén, som jag serverade när mammas man Günter fyllde 75 för ett tag sedan Bara en kaka till...
Buffemat- kallskuren kyckling och fläskfilé Söndag 19 majJa må ja leva,ja må ja leva. Javisst idag fyller jag år, jag har haft en del att stå i de senaste dagarna därav lite frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka, ett år äldre och ett år klokare Victorias provkök
Buffémat Ja, ni fattar själva att det passar mina smaklökar perfekt. Här kommer recepten på maten vi åt i lördags innan vi mumsade tårta Remsans bistro
Kryddmarinerad fläskytterfilé med sesamfrön Kött som serveras kallt och förbereds i förväg är perfekt buffémat och någonting som jag ofta har på mina bufféer Få lite matro
Mellans kalla buffé Börja dagen innan med att steka köttet. På så vis slipper du stekos på festdagen. Även hummus och fetaoströra bör göras dagen innan för mesta smak Matklubben.nu