Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Här har jag samlat många av mina goda tillbehör till vårens och sommarens kommande grillmiddagar
Nu har värmen kommit även till oss i norr - och med den har lusten att grilla ökat. Till den blev det rotfrukter i ugnen vilket jag tycker är riktigt gott
Grillade köttfärsspett med ajvar relish, örter, vitlök och spiskummin. Serverades med en kålrots pommes Anna med örter och vitlök, choronsåsslungad vitkål, och en champinjonsås med timjan och rödvin
Återkommer med recept på detta. så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Grillade gjorde vi dock inne i köket på elgrillen, går bra det med. För är det något som vi svenskar (och många med oss) gillar så är det att grilla, i alla fall om man ska tro på alla mattidningar som översvämmar tidningshyllorna i affärerna
Snabbt grillad flankstek med, guacamole, rajas, tortillias med tomatilliosås och svarta bönor. Häll av vattnet och koka upp bönor och lök täckt med vatten
Ibland ”poppar” de till och med till för att påminna dig och skalen öppnas några millimeter. Om någon vätska återstår i ”ostronskalet” då ostronet har ätits upp, rekommenderar jag starkt att även surpla i sig denna och skölja ned med lite Cava eller Champagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.