Har försökt att grilla och steka köttet men tycker att det blir torrt. Jag tillagar alltid kött på en låg temperatur i ugnen så det kan inte vara det som är felet
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till och med strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
jag kommer minnas denna köttbit. Då får köttet marinad överallt. Då var det lördag. En lördag i slutet av juli (nästan) och det gör inte annat än regnar
Kött. Lägg ner köttet. Häll ev på mer vatten och salt så att det täcker köttet. Servera köttet i skivor tillsammans med såsen eller skuret i bitar blandat med såsen
Köttfärsbiffar i rosépepparsås 4 port. 500 g köttfärs. 500 g köttfärs. Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Lägg morötter och lök i botten på crock-poten och lägg köttbitarna ovanpå. Det var länge sedan jag gjorde köttgryta i min slow-cooker, konstigt nog eftersom det alltid blir så gott när man tillagar mat i den