Thailändsk kycklinggryta 4 port. 500 g kycklingfilé. 500 g kycklingfilé. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Jag använde fläskytterfilé och det blev riktigt bra det också. (Om man använder fläskytterfilé kan man låta köttet eftersteka med lite vatten under lock för att bli mörare) Ta upp köttet och stek strimlad purjo, tärnad paprika och hackad vitlök
4 kycklingbröstfiléer. Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Åh sen måste jag ändå säga att kycklinglår är att föredra framför kycklingfilé. Okej, nu pratar vi om dagens recept istället, den här thailändska kycklinggrytan, eller soppan om man vill kalla den det
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.