Myten som man ibland träffar på om att det skulle dofta get när man äter chévre ärinte sann. Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på ilivet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Jag blandadeblåbär och hallon i pajen. Så hon kom tillmig och vi hade väldigttrevlig den är dagen. Hennes styvpappa skulle komma och hämta henne sen och han fick se hur jag bodde
Det härär ett naturgodis helt fritt från e-medel, glukossirap, ytbehandlingsmedel och alla andra konstigheter som det oftast finnsi det naturgodis som du själv kan plocka ibutiken
Imitt tycke och smak - så som det blirnär jag står i köket. en ny favoritimittskafferi. Intebara godare än den klassiskapaneringen - dessutom näringsrikare
Bilder från mittlilla målarprojekt. Är så glad att vi tog oss i väg i dag. Trots att det inteär så långt dit har jag baravaritdär en gång tidigare och det var länge sedan
Dock ville jag ju göra den mer avancerad än bara en smak, så jag gjorde en deluxvarianti tre smaker, vit-, mjölk- och mörk choklad, med ett lager av varje i varje våning
Kryddblandning. Kyckling. Massera ikryddblandningeni två hela kycklingar. Lägg dem sedan i grytan. Fräs stora bitar av en stor lök ikryddblandningeni en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.