* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukteroch lök
Servera rotfrukternaoch kikärterna på en bädd av ruccola med aioli ringlad över. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Ringla över oljan och strö över timjanblad. Skala och skär rotfrukterna i skivor. Lägg skivorna i grupper var för sig i en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
Ugnsrostaderotfruktermed vitlök. Skala vitlöksklyftorna skiva dem, blanda medrotfrukterna. Rotfrukter är något som alltid finns hemma och jag tycker att det är så himla gott att rosta dem i ugnen
Ringla över oljan och strö över timjanblad. Skala och skär rotfrukterna i skivor. Lägg skivorna i grupper var för sig i en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
oregano, basilika, timjan. Lätt att variera i smak med olika kryddor och rotsaker, dessutom. Servera gärna med en sås på creme fracihe eller turkisk youghurt till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.