Fläskfilé med mangochutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sig kyckling i alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mangochutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Kyckling med mangochutney. Dela kycklingen i mindre bitar. Lägg kycklingbitarna i ugnsfast form. 4 kycklingfiléer. 2 dl mangochutney. Bred över kycklingen och gratinera i ugn 20-25 minuter i 225 grader. Kram 4 kycklingfiléer. 2 dl mangochutney
Lagade en kycklingrätt med MangoChutney i. Strimla kycklingen och skär blomkålen i små buketter. Häll i grädden, mangochutneyn och fonden och låt sjuda tills kycklingen är klar och blomkålen lagom mjuk
Vi har sett hennes recept på mangochutney-kyckling ploppa upp lite här och var, blivit mer och mer sugna på att testa det för varje gång och för ett tag sedan var det så dags
Kyckling med Mangochutney. Strimla kyckling, stek tillsammans med strimlad paprika och rödlök. Vi gillar stark mat, eftersom både sambal och mangochutney är rätt kryddstarka får man nog smaka sej fram för att hitta sin egen stryka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.