Rätten har en tydlig smak av grädde ochvitlökochlaxens goda smak kommer verkligen fram. Tänk på att inte ha en för stor form, grädden skall täcka laxentillminst hälften
Förra veckan hittade jag det här goda receptet med laxi ugn. God ochsaftig smak som passar perfekt till en litelyxigarevardagsmiddag eller varför inte en bjudning på helgen
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Lax med sesamfrön ochhoisinsås. Därför blev det laxtillmiddagidag. Hon kom väl inte med några nyheter direkt men jag fick en tankeställare ochinsåg att det var väldigt länge sedan vi åt fisk här hemma
Salt ocholivoljatillpotatisen. Basilikatillgarnering. Salt och svartpeppar. 600 g kulpotatis. 4 vitlöksklyftor, krossade. 600 g laxfilé (mittbiten). 400 g kvisttomater (Tomaterna får gärna sitta kvar på kvisten). 1 msk olivolja. 2 dl crème fraiche 34 %. 0 ,5 vitlöksklyfta,. 1 basilika. 0 ,5 citron, skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.