Renfilé med hjortronsås, vitvinskokta morötter och pommes duchesse
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  • 600 g renfilé
  • 0,5 dl hackad färsk timjan
  • 0,5 dl hackad färsk rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 50 g smör
  •  
  • Pommes duchesse
  • 12 st mandelpotatisar
  • 4 dl mjölk (3 %)
  • 2 msk olivolja av fin kvalité
  • 2 äggulor 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Hjortronsås
  • 4 dl hjortronvin, Lakka
  • 8 st vitlöksklyftor
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • 1,5 msk tomatpuré
  • 1,5 msk kalvfond
  • 1 tsk tabasco
  • ev. 2 msk smör
  •  
  • Vitvinskokta morötter
  • 4 mellanstora morötter
  • 2 vitlöksklyftor 2 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • Salt och peppar
  •  
  • Garnityr
  • 1 pkt solrosskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.