Igår fullkomligt frossade vi i tapas. Magarna stod åt alla håll. Vi blev så proppmätta att vi inte orkade få i oss någon efterrätt innan vi skulle iväg på konsert
Ikväll går jag på mitt sista nattpass för den här omgången och det känns så skönt. Sedan är jag ledig i fyra dagar och jag tror vi ska ta oss till den amerikanska södern framåt helgen, men det får ni veta mer om när veckan närmar sig sitt slut
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Simos specialtapas, crostini med tapenade och soltorkade tomater. Tapenade är en sorts röra av svarta oliver, solrosolja, vitlök och ibland med ingredienser utöver standard
Har inte hunnit med att ha blogg fester på sistone. Ligger efter med två stycken. Ska fira 40. 000 besökare med en Italiensk bloggfest i slutet av November