3 intervjuer
blivit erbjuden och har tackat ja till
4 år
nu och på min befintliga post i lite mer än
2 år
Kollegor har blivit till vänner och man kan allt som rinnande vatten
4
port
500 g
entrecoté i skivor
salt
peppar
750-800 g
zucchini
2
ägg
2,5 dl
grädde
3 dl
riven ost (jag tog västerbottenost)
3 finhackade
vitlöksklyftor
1 tsk
torkad basilika
och
100 g
smör, rumstempererat
1 st
lime, rivet skal + saft
1/2 röd
chili, finstrimlad & urkärnad
5 min
Häll sedan av det varma vattnet och häll på lite kallt vatten och häll därefter av även det. Lägg sedan zucchiniskivorna omlott i en smörd ugnssäker form. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Tillsätt vitlök och basilika. Häll äggstanningen över zucchinin i formen. Strö över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min (jag tog 18 min), tills gratängen fått fin färg.
min
Till
69 spänn
så jag gjorde det eftersom dom ändå ligger typ vägg i vägg med där jag bor.
Skala vitlöken och krossa klyftorna lite lätt med sidan av kniven. Lägg chilin i en burk med tätslutande lock, häll över inläggningsvätskan och låt svalna i rumstemperatur
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Jag som är tokig i lökpulver som krydda pudrar över lite sånt med. Servera med ris eller pasta. Denna rätt har med åren blivit den mest omtyckta rätten här hemma och numera gör jag alltid dubbel sats av den
Skär zucchinin med mandolin i riktigt tunna skivor. Till gårdagens grillmiddag gjorde jag en zucchinigratäng istället för potatisgratäng och det var sååå gott
Servera gärna med ris och en fräsch sallad. Blanda 5 dl matlagningsgrädde (eller vispgrädde) med 0. Idag testade jag en enkel men super god kycklingrätt som jag inte gjort på länge
Här har jag uppdaterat mitt gamla chili con carne recept inlägg - med lite fräschare bilder. Då jag lagar rätt mycket mat med dem vegetariska produkterna kan jag varmt rekommendera er att byta ut färsen mot vegefärs
häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. Chili con carne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.