Entrécote med zucchinigratäng & chili- &limesmör
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 intervjuer blivit erbjuden och har tackat ja till
  • 4 år nu och på min befintliga post i lite mer än
  • 2 år Kollegor har blivit till vänner och man kan allt som rinnande vatten
  • 4 port
  • 500 g entrecoté i skivor
  • salt
  • peppar
  • 750-800 g zucchini
  • 2 ägg
  • 2,5 dl grädde
  • 3 dl riven ost (jag tog västerbottenost)
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad basilika
  • och
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 1 st lime, rivet skal + saft
  • 1/2 röd chili, finstrimlad & urkärnad
  • 5 min Häll sedan av det varma vattnet och häll på lite kallt vatten och häll därefter av även det. Lägg sedan zucchiniskivorna omlott i en smörd ugnssäker form. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Tillsätt vitlök och basilika. Häll äggstanningen över zucchinin i formen. Strö över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min (jag tog 18 min), tills gratängen fått fin färg.
  • min
  • Till
  • 69 spänn så jag gjorde det eftersom dom ändå ligger typ vägg i vägg med där jag bor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.