Hjortflé med rödvinssås, juliennegrönsaker och jordärtskockspuré
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 800 gram hjortfilé
  • 4. Ta ut, vira in i folie och låt vila cirka
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 scharlottenlök
  • 1 msk strösocker
  • 4 msk smör
  • 3 msk viltfond
  • 3 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk balsamvinäger
  • 10-12 potatisar 6-8 jortärtskockor
  • 3 dl mjölk (eller lika delar mjölk och vispgrädde)
  • 3-4 msk smör
  • 2-3 morötter 1/2 purjolök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.