Det här med matinspiration är för tillfället på sparlåga, men när schemat är fullspäckat måste man i alla fall försöka planera veckans middagar så gott det går
4 portioner. 1 hel frigående kyckling på 1,1-1,4 kg. jag använde mig av Bjärefågel. Salt och peppar. 3 små nävar färska örter (basilika, persilja, mejram) repade och finhackade
Lördag morgon steg vi upp i ottan. jag, mamma och stora F. Vi tog bussen till Göteborgs centralstation för att sedan ta tåget mot Hallsberg där stora F bor
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Vad ska vi kunna bjuda er på idag. Visserligen är det ju fiskdag idag (tisdag, ni vet) men firren sitter vi på lite till och tar när det närmar sej helg lite eftersom just den portionen känns lite "helgig"
Den här superenkla ugnsbakade kycklingen med tomatsås och sallad blev jag inspirerad att göra efter att ha sett senaste avsnittet av Jamie Olivers Matrevolution, där han skulle illustrera för en familj som fastnat i skräpmatsträsket hur snabbt och enkelt det var att istället laga något från grunden
Har glömt bort att skriva om den bästa comfortfood jag vet. Senast belönade jag och min bror oss med ordentliga portioner efter allt flyttstök hemma i Göteborg