Börja med ädelostcrémen. Mosa osten med en gaffel, rör ner créme fraiche och smaksätt med peppar. Smaksätt med citronsaft och salt och servera sedan med ädelostcrémen
I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Servera med creme fraiche. 3 rödbettor medelstora. Börja koka i buljongen med lagerblad i ca 1 timme. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. 3 rödbettor medelstora
Hacka lök och vitlök och låt smälta i oljan på medelvärme tillsammans med timjan. Skala och riv moroten grovt och tillsätt den tillsammans med rödbetshacket
låglaktos 2 msk hackad persilja Servera med. Annons 4 skivor knäckebröd med 2 msk lätt pepparrotsost. Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev
Vi serverar den med en klick pepparrotsgrädde. Vitkålen strimlas lättast med osthyvel. Fyll på med vatten och buljongtärningar, lagerbladet och kryddor
Persiljebladen strör jag över soppan vid servering, men stjälkarna förgås inte de heller – de hackar jag och låter koka med i rödbetssoppan för att ge extra smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.