2012 och
här kommer den! (Om ni blir vimmelkantiga av det långa inlägget kan ni ju alltid läsa det i etapper, lite varje dag sådär. Då blir det ju nästan som om jag hade skrivit flera inlägg mer kontinuerligt ) Om ni inte vill läsa om sådant jag skrivit om innan (eftersom ni är så trogna följare att ni redan läst allt ) tycker jag att ni bör kika in under juli åtminstone. Där skriver jag om vår semester i Köpenhamn som jag aldrig hann blogga om i somras.
Mars
2012- års
absoluta salladsfavorit
2012 ett
bra år på många sätt både på det privata och det jobbmässiga planet
57 inlägg
innehållandes totalt
391 bilder
Jag har kunnat konstatera att många fortfarande hittar hit genom mina matmyter som jag skrev för drygt tre år sedan och att de populäraste inläggen i matväg är ett med recept på Ljusa frallor och ett på snabb laxpasta
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
För att rädda steken, lade Ragnhild köttbiten i en kryddig saltlag och Herr och fru Nilsson insåg att de just skapat en fantastiskt god maträtt – Tjälknöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.