-) – och mamma såg i linsen att varken förkläde eller håret var på plats. Jag använde drygt 800 av Schärs Mix C - den kan innehålla spår av lupiner så undvik den om ni inte tål ärtprotein, och resten av mjölet var MixWells sojafria, naturligt glutenfria och mjölkfria ljusa mjöl). Låt jäsa 30-50 minuter. Låt katterna jäsa i 20-30 minuter. Jag använde drygt 800 av Schärs Mix C - den kan innehålla spår av lupiner så undvik den om ni inte tål ärtprotein, och resten av mjölet var Mix
Även att det är ett relativt näringsrikt och GI-smart bröd. Mjölet är mineral-, och fiberrikt. Det går snabbare med 35-37°C vatten – ca 60 minuter. Det går långsammare med svalt vatten, 1,5-3 timmar, men bröden blir godare. Låt degen stå i 5-10 minuter. Låt jäsa under bakduk i 60-120 min beroende på hur varm degvätskan var. De jäser upp max 30-40%
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. 2-3 tsk nystött kardemumma. Värm till 35-37 grader. Börja med ca 9 dl, kör en ca 4-5 minuter för att se hur konsistensen är. Låt dem jäsa ca 30 -40 minuter. Grädda bullarna i 7-8 minuter. 2-3 tsk nystött kardemumma
Idag bakade jag några CakePops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina CakePops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Men den är ju inte glutenfri… Dags för en uppdatering av min gamla mud cake, eller hur. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikansk kladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
Bakade lite goda Cakepops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
80 g mörkt gluten- och laktosfritt basmjöl – välj ett naturligt glutenfritt. Jäs under lock i 100-120 minuter. Grädda bröden totalt i 45-55 minuter. 80 g mörkt gluten- och laktosfritt basmjöl – välj ett naturligt glutenfritt
-). -). ca 8-9 dl Schärs mix c. 3 ägg ca 8-9 dl Schärs mix c. Sedan tidigare ligger ett recept på pepparkakor på bloggen – men i helgen gjorde jag om hela receptet – och de blev så himlans goda
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Nilla's Kitchen. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Nu har jag invigt cakepopsmaskinen, eller Popcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
1- 2 tsk stött kummin. 6-8 dl ljus mjölmix. Kavla först ut, med vanlig kavel, till tunna kakor, ca 2-3 mm tjocka. Grädda på bakplåtspapper, mitt i ugnen (225 grader) i ca 8-10 minuter. 1- 2 tsk stött kummin. 6-8 dl ljus mjölmix. Dela degen i 16 bitar Kavla först ut, med vanlig kavel, till tunna kakor, ca 2-3 mm tjocka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.