Pizzadeg. 25 g jäst. 2. 5 dl vatten. 2 msk olja. 0. 5 tsk salt. ca 7-8 dl vetemjöl. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och häll på lite av vattnet över jästen och rör tills jästen är helt upplöst i vattnet
Favoriten är fortfarande mina kokos- och kvargpannkakor. Att jag älskar pannkakor kommer väl knappast en nyhet för er som följer mig här och/eller på Instagram
Blanda bovete- och vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en skål. Dela smöret i mindre bitar, tillsätt det till skålen och nyp ihop med fingrarna till en småsmulig deg
Här kommer ett tips för dig som älskar pannkakor, men som vill göra dem lite nyttigare. Förvänta dig inte smaken av äkta pannkakor för då kommer du antagligen att bli lite besviken, men jag tycker att dessa är supergoda och ett jättebra substitut till pannkakor