Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor
I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligen skrivit ner det innan jag slängde läroboken
Ett kvarglömt paket jäst i kylen resulterade i detta bröd. Lite osäker på måtten då jag gick lite på känsla med vetemjölet men man får liksom hålla koll på att degen inte blev för hård
Okej, jag hadelite otur på brödbakningsfronten ett tag och fick helt enkelt nog. Av den anledningen har hembakat bröd fallit i glömska, vi har köpt bröd istället, hur kan jag glömma vilken stor skillnad det är på hembakat och fabriksbakat
Jag har ett par recept som ligger på lut som jag inte har bloggat om ännu. Se datumet på fotot ovan. Det kom till pass idag då inget spännande kulinariskt har skett