1. Sätt ugnen på 225°. Dela auberginen på längden, lägg på plåt och rosta i ca 30 min. 2. Gröp ur köttet och blanda med finhackad vitlök, olivolja, citronjuice,
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hacka lök och vitlök. Riv morötterna och rotsellerin grovt. Stek lök, vitlök, morötter, rotselleri och färs på medelvärme i smör eller olja i stekpanna i ca 5 minuter
Strö salt på aubergineskivorna och ställ att dra ca 15 minuter. Pensla lite olja på tortillabröden. Ställ fyra ugnssäkra skålar eller djupa tallrikar upp och ned på en plåt och lägg tortillabröden på dem, tryck lite längs kanterna så att bröden följer skålarnas form
Värm lite olivolja i en stekpanna och stek potatis och lök i 10 minuter. Tillsätt Soja bacon, vitlök och salvia och stek i 3-5 minuter eller tills potatisen är genomstekt
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter