I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Strimla kycklingfiléen och lägg i ugnsform. Salta och peppra. Strimla skinkan och lägg ovanpå. Koka upp creme fraiche, färskost, grädde, senap och paprika
Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordon bleu. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordon bleu från programmet. Det är verkligen kul att det finns sånt enormt intresse och kunskap kring mat och dryck
Jag serverade mina filéer ena dagen med sötpotatispommesoch andra dagen med kokt jasminris. Jag kunde inte motstå att testa göra Chicken cordon bleu när jag läste att det var fylld kyckling med ost och skinka
Häll olivolja i en ugnsfast form och lägg ut potatisen. Fördela smöret i klubborna genom att försiktigt stoppa in det under skinnet på kycklingklubborna, salta och peppra ovansidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.