Sätt ugnen på 175 grader. Värm en stekpanna, häll i flytande margarin. Sänk värmen med 2 steg (7 av 9). Lägg i kycklingfilererna, krydda med salt och peppar
Häromkvällen blev det hemlagad Thaimat igen - åter kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk. Receptet är väldigt likt mitt tidigare , men kokosmjölken är en light-variant och några grönsaker är utbytta Thaigryta med kyckling och röd curry 3-4 port 500 g Kycklingfilé 400 ml Santa Maria Coconut Milk Light 1 gul lök 50 g morötter 50 g Haricot verts 2-3 msk ICA Asia Red Curry Paste Tina kycklingfiléerna, skär dem i tunna skivor Skala löken och strimla den på längden Skär moroten i skivor eller gör som jag och stava den med Alligator Stek kycklingen Stek löken och morötterna, tillsätt haricot verts mot slutet av stekningen Blanda Kyckling och grönsaker i en stor stekpanna/gryta Häll över kokosmjölken och blanda i Curry paste efter smak Låt koka ihop Servera med ris 3-4 port
Här kommer receptet på gårdagens paleomiddag. Mina vänner och jag har i stort sett ganska olika sätt att äta och se på kost, men samtliga åt med god aptit och maten fick gott betyg