Laxfilé med pecannötter
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g skinnfri laxfilé
  •  
  • MARINAD
  • 1 apelsin
  • rivet skal
  • 2 dl apelsinsaft
  • pressad
  • 5 msk färsk hackad dragon
  •  
  • PECANTÄCKE
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl pecannötter
  • hackade
  • 5 msk hackad färsk dragon
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  •  
  • UGNSROSTADE GRÖNSAKER
  • 1 purjolök
  • 1 zucchini
  • 1 aubergine
  • 1 röd paprika
  • 6 färska champinjoner
  • 2 tsk smör
  • Rapsolja till plåten
  • Flingsalt och grovmalen svartpeppar
  • 3 msk olivolja
  • Eventuellt färska örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.