Laxburgare i majsbröd med grön vitlöksmajonäs och coleslaw sallad
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl mjölk (3% fetthalt) / 75 g jäst / 5 dl majsmjöl / 7-8 dl Manitoba cream / 50 g rumstempererat smör
  • / 1 msk flingsalt
  • 1,5 dl majonäs (gärna hemlagad, finns HÄR men uteslut dillen) / 6 vitlöksklyftor / 1 dl hackad persilja / lite olja att fräsa i / ev lite citronsaft
  • 2 dl creme fraiche / 1 finriven vitlöksklyfta
  • / 1 tsk honung
  • 600 g färsk laxfile
  • 1-1,5 dl vispgrädde
  • 2 tsk örtsalt
  • 1 spansk röd peppar
  • 1 dl panko ströbröd
  • 15 minuter
  • 25 minuter
  • 225 grader St
  • 12 lika stora
  • 30-60 minuter Grädd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.