Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
1 citron, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 apelsin, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 citron, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 apelsin, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan
För några veckor sedan skrev jag om en av Paolos nya pastasåser och nu var det dags igen att prova. Den här gången en annan smak men med samma goda, färska pasta
TwitterFacebookSkriv utE-postMerStumbleUponGillaGilla Laddar. Grundreceptet till mitt långpannebröd innehåller 25-50 g jäst (den mindre mängden kräver något längre jästid men ger å andra sidan ett ännumer aromatiskt bröd), 5 dl degvätska, 50 g matfett (eller ½ dl matolja) ½-1 msk salt, 12-13 dl mjöl och 1-2 msk honung, farin, socker eller sirap
Nu har vi bakat ännumer påskkaka, kliecha, den här gången med valnötsfyllning. De här kakorna är inte lik söta som dadelkliecha men de är himla goda särskilt när de är nygräddade
Soppa kanske inte riktigt ännu hör årstiden till även om vissa dagar har känt aningen höstiga. Soppa är inte bara gott utan även oftast mycket enkel mat och mättar mer än man tror
) Jag gjorde dock inga släta bullar som jag doppade i smält smör och socker utan jag gjorde en mandelmassfyllning istället, vilket gjorde bullarna äääännu saftigare
Det doftade mer av citron än vad det smakade i potatissalladen. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissallad med pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
När det är dags att dieta inför SM igen (börjar nog i slutet av maj) så blir det nog mer lågintensiv förbränning igen men just nu är jag sugen på att se hur kroppen mår av intervaller
Okej, nu var de övriga i sällskapet inte lika rutinerade som kakklubben när det kommer till att äta tårta, tvivlar på att det varit lika mycket kvar om alla hade ätit lika mycket som jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.