)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet ochhemma
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejerioch är en getosthalloumisom de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smörtillsammansmed en klyfta pressad vitlök
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela medmig av den
Lägg upp på tallrik tillsammansmed bladspenat och skivad getost. Fick medmig en hel del rödbetor (och bladspenat) från mina föräldrar, så kommer få äta en hel del rödbeta framöver
Fransk potatissallad med serrano, fetaost och nektarin passar varma dagar som lunch. Potatisen kokade jag dagen innan när jag ändå kokade potatis till middagen
Härligt kryddigt ochmed dofter av rosmarin, chili ochtimjan. salt och peppar. Idag fick det bli en rätt som har inspiration från Spanien, där jag varit mycket
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formenmed rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Tillsätt bladspenaten ochgetosten, rör ihop och servera meddesamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mailmed toppinläggen, ett mailsom jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Jag valde att göra en spansk ratatouille. Toamater, skalade och grovt hackade. Enkelt och gott. Jag har varit sugen på att prova min chorizo i en maträtt
Här kommer en som jag älskade som liten just för smaken av curry och saffarn , den e lite lyxig. Låt den ligga och vänta, så att vattnet dras ut innan den ska ska stekas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.