Tapas
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 små potatisar
  • 1 dl salt
  • 1 liter vatten
  • 1 dl rivet bröd
  • 1 dl vatten
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 1 ägg 1 citroner, zest och juice
  • 250 g blandfärs
  • 1,5 msk hackad persilja
  • 250 g hela cocktailtomater på burk
  • 1 buljongtärningar + ev. vatten att späda med
  • lite socker
  • 0,5 röd paprika, finhackad
  • 4 finhackade/rivna vitlöksklyftor
  • 200 g kycklingfilé
  • 1 citron 2 msk olivolja
  • 0,5 oregano
  • 1 vitlöksklyfta 1 krm kajennpeppar
  • 1 nypa strösocker
  • träspett
  • 200 g strömming/sillfilé
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1,5 dl vatten
  • 1 äggvita olja till fritering
  • 2 äggulor 2 dl olja
  • 1 vitlöksklyfta osötad senap
  • 1 knippe dill
  • 25 g jäst
  • 2.5 dl ljummet vatten
  • 1 ägg ca 6-7 vetemjöl special
  • 1 tsk olja
  • 1 tsk honung
  • vallmofrön, blå och vita
  • salt
  • 200 g tomatkross (0.5 burk)
  • 2 vitlöksklyftor 0,5 gul lök
  • 0,5 röd chili
  • 0,5 dl finhackad koriander
  • 1 lime, zest och juice
  • olja
  • peppar
  • salt
  • ev. lite socker
  • 2 gula paprikor
  • 3 gula tomater
  • 1 gul lök
  • 1 gul chili
  • 2 vitlöksklyftor vatten
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 90 g bresaola negroni
  • 80 g prosciutto di parma
  • 150 g morbier
  • 150 g chèvresalami
  • 150 g olivmix
  • 1 melon 100 g vindruvor
  • 200 g jordgubbar
  • 90 g physalis
  • 1 apelsin 100 g hasselnötter
  • 100 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 3 dl havregryn
  • 3 msk espresso
  • ätbara silverkulor eller silverglitter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.