KOKOSPANNACOTTA MED MOJITOANANAS OCH HAVREFLARN
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kokospannacotta med mojitofrukter 4 pers 200 ml kokosmjölk
  • 3 dl grädde
  • 3/4 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Frukttopping
  • 1/2 liten färsk ananas
  • 2 passionsfrukter 1 msk rårörssocker
  • finrivet skal av en lime
  • 1 msk hackad mynta
  • 1/2 dl ljus rom
  • Havreflarn
  • 75 g smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk ljus sirap
  • 2 msk mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.