Efter att ha läst så många glassrecept på bloggarna bestämde jag mig för att damma av min glassmaskin och nu har jag gett mig fasen på att den ska användas mer!!Glass med varma hallon är något som alltid går hem!!1 gelatinblad
Servera omgående medvaniljglass och rostad vit choklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Låt svalna ett par minuter och servera sedan tillsammans medvaniljglass. Ingredienser100 g smör200 g mörk choklad1/2 dl starkt kaffe2 ägg2 äggulor1/2 dl strösockervaniljglass till serveringhallon till serveringGör såhär1. 1/2 dl strösockervaniljglass till serveringhallon till servering
) Jag äter gärna min kaka kall medvarmahallon och lite lättvispad grädde. Servera kakan med vispad grädde, hallon (eller hallonsylt) och en rykande het kopp kaffe
Värm upp hallonen i en kastrull tillsammans med kardemumman. Det finns ju en hel drös med olika så kallade superfoods numera, allt från açaíbär och gojibär till chiafrön och hampafrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.