Krydda fiskenmed kryddor och salt. fiski ugn. Gårdagens adventsmiddag. Lägg över de halverade tomaterna. häll över fiskentillsammansmed resten av grädden
I förrgår hade vidillitsatzikin, igårifisken och idag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Till detta fisk och en krämig sås på avokado, fetaost, turkisk yoghurt, citron och svartpeppar. Idag blev det en variantquinoamed krossade tomater, morötter och squash
Med grädde, vittvin, olika sorters fisk och grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Koka upp vittvinmedtimjan och cayennepeppar och vispaitomatpuré. I en stekpanna, stek MiFúTomat & Örter i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbrun stekyta
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallrikenmed såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.