Mortla örterna med oljan och vitlöken, salta och peppra. Citronyoghurt. Jag serverar gärna kycklingenmed en bulgursallad eller grönsaksris, men lite rostade rotfrukter eller en stor grönsallad går minstlika bra
Mortla örterna med oljan och vitlöken, salta och peppra. Citronyoghurt. Jag serverar gärna kycklingenmed en bulgursallad eller grönsaksris, men lite rostade rotfrukter eller en stor grönsallad går minstlika bra
Idag har den singivna plats på påskaftonsbuffén. Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligtoriginalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Grovhacka äggen och blanda medövrigaingredienser. Smaka av med salt och peppar. ½ röd lök, finhackad. 1 liten burk stenbitsrom. 2 tsk citronsaft. 1 liten burk stenbitsrom. 2 tsk citronsaft
Jag hann visstmed ett inläggtillinnanpåsk – men det blir ett kort ett. Röran isig görs på gammalt vitt bröd som mixasmedolivolja, några skedar taramo och smakas av medcitron
Mixa senap, honung, olja och vinägertill en krämigdressing, smaka av med. ½ dl vinäger. Skär potatisenibitar, strimla purjon, klyfta rädisorna och lägg i en bunke
Strimlakycklingen på längden med en kniv. Tinakycklingfilén om den är fryst. Stek under omrörning på medelvärmetills äggröran börjar stelna till men fortfarande är litekrämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.