Efter detta inlägg kommer det bakverk med annat än hallon i - jag lovar. Men vad skall man göra när man stöter på ett recept som bara låter så himla gott att man inte får ro i kroppen förrän man provat det
De äggfria kokosmuffinsarna jag bakade igår är en storfavorit hos Isak. På Facebook ställde jag en fråga i morse där jag undrade om mina läsare trodde att det skulle bli en bak- eller städdag för mig i detta dåliga väder
Idag ville jag skapa ett recept på kokosmuffins med en hemlig gömma av choklad. Jag tycker om att baka och när man väl har börjat baka med LCHF-ingredienser är det svårt att sluta
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en muffinsplåt eller använd stora muffinsformar. Ju större, desto bättre. Blanda samman ingredienserna till kokosblandningen till en smulig massa
I söndags bakade jag och barnen därför kokosmuffins med smak av citron och hallon. Receptet är en variant av ett tidigare recept här på bloggen – Kokosmuffins med chokladgömma
Börja med att vispa ägg och socker poröst. Smält sedan smöret och häll i äggsmeten. Blanda i resten av ingredienserna och rör om tills det är en slät smet
Sätt ugnen på 200 grader. Placera 12 pappersformar i en muffinspanna fördjupningar. Om du inte har en muffinspanna så använd 12 dubbla pappersformar i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.