Spännande detaljer på tallriken.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oxkind bourgonne 2 port + matlåda
  • 700 g oxkind
  • 1 liter grönsaker (rotselleri, palsternacka, rödlök, purjolök, morötter)
  • ½ liter oekat vin
  • ½ vatten
  • 1-2 tsk timjan
  • 1 lagerblad Bryn oxkinderna hastigt het panna.
  • Lägg oxkinderna i lergrytan fyll på med grönsaker, kryddor och vätska.
  • Ställ in i kall ugn, ställ in gradantalet på 100 och låt grytan stå inne ca 8 timmar
  • Garnityr
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 100 g rökt sidfläsk i tärningar
  • 1 gnutta socker
  • Stek lök och sidfläsk, tillsätt socker i slutet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.