Gratineradechampinjonermed parmesankryddsmörett gäng champinjonerKryddsmör. Det blev en lång dag igår med föräldramöte och sen en resa till Ursviken för att hämta barnen hos Nicke och Ida
Blanda dem med ost, salt och peppar. Servera korven med pastan. 500 g finkrossade tomater med basilika. 250 g färska champinjoner. 500 g finkrossade tomater med basilika. 250 g färska champinjoner
Ta försiktigt bort foten på champinjonerna så att svamphatten blir som en liten skål. 16 st medelstorachampinjoner. 16 st medelstorachampinjoner 1 st vitläksklyfta, finriven 1 st schallotenlök, finhackad 2 msk hackad persilja 1 dl finriven parmesan 1 tsk finrivet citronskal 2 msk smör Lite salt och svartpeppar
Fyll sedan champinjonernamed röran. Nu var det väldigt längesen jag la in ett recept men nu kommer jag lägga ut så många jag bara hinner med innan jag måste gå och lägga mig
Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Grilla champinjoner på elgrillen eller i en grillpanna i nån minut
Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vi hittade. Fräs de finhackade champinjonerna i smör. Smaksätt med paprika och konjak innan du lägger i hummerköttet och låter allt bli varmt
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Gratinerad torskrygg. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.