Lägg tomat och lök i en skål och blanda medolivoljaochvitvinsvinäger eller äppelcidervinäger. Tidigare har jag serverat smörfräst grön sparristillkycklingenochpotatiskakan men den här gången kunde jag inte låta bli att plocka åt mig av olika sorters tomater och göra en färgsprakande tomat- och rödlökssallad
Vi testade att pimpa våran pumpa medolika kepsar och hatt sen placerade vi den i vårat fönster istället för ute eftesom förra året var någon fräckisinoch stal ena, då hade vitvå…
Hur mycket av stjälkarna som kan användas får deras träighetochdin mun avgöra. Rigatonin kommer från Årstiderna, deras pastamedlite lagom fullkorn är superb
Om du har riktig parmesanost hemma – riv ett rejält berg och toppa med det också. Med det vitavinetoch avsaknaden av grädde blev det en så kallad klassiskPasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Renskav blir det väldigt sällan iminatvå små kök men jag förstår interiktigt varför. Blanda ner hackad persiljaoch servera - meddillfritters, kokt potatis eller pasta
Sébastienbeskrivertydligtingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa ochdärmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får med en jäsningsprocess på baka några timmar
Innanservering strö över strösocker och smält sockret med en brännare så att det får färg. Jag väljer därför att dela medmig av den goda dumlebrûleen istället
Vegetariskapastamed massor av härligachampinjoner, vitlökochlite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tipstill en mysigkvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.