Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade
Mamma hade hittat ett recept och med det som utgångspunkt var det verkligen inte svårt att trolla fram både gott tilltugg och en känsla av semester i Grekland
Skär melon och fetaost i kuber. Ringla över honung och toppa med chiffonade av basilika. Hur enkel som helst att göra och passar dessutom perfekt att ta med sig till stranden en varm sommardag
Ett paket fetaost. Honung. Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Smula över fetaosten och ringla över balsamico och honung. Förutom i den här rätten använder jag den till dressing tillsammans med olivolja, honung och italiensk salladskrydda, och den dressingen använder jag till ALLT
Smula över fetaost, solroskärnor och färska timjanblad. Tvätta rödbetan och lägg i gryta med saltat vatten, låt koka tills den är mjuk, i detta fall tog det rätt lång tid då den var jättestor men som med potatis, man får hålla koll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.