Smakminnen från barndomens sillsallad, här i en krämigare version. Ingredienser 4 port 2 burkar matjessill, Ã 200 g 1/2 äpple 2 inlagda rödbetor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk hackad gul lök 1 msk hackad ättiksgurka 1 msk hackad gräslök Gör så här Låt sillen rinna av i Minimax durkslag
För att göra Mums behöver du ingen ugn. Det här är ett väl beprövat recept som alla barn, ja alla vuxna också gillar1 äggvita1½ dl vatten4½ dl strösocker1½ dl florsocker2 msk potatismjöl1 msk vaniljsocker---------2 msk gelatinpulver1½ dl hett vattenGarnering1 påse kokosflingor3 msk kakaoBlanda allt utom hett vatten och gelatinpulver i en fettfri bunke
Jag skrev förra veckan att jag tycker det här är en svår mellan-årstid. Att det är svårt att hitta inspiration och hitta mat som inte är alltför somrig, men inte heller för hösttung och rustikt mustig