Köttbullsmix A La Italia* Det här behöver du. Det här är så gott. Jag hittar ofta på mina recept själv och här är ett av dessa med smak av Italienska köket
Alla vi som någon gång smakat bröd eller kakor från Friends of Adam - och undrat hur de gör för att lyckas så bra - har nu fått svaret och chansen att själva baka deras goda bakverk hemma
Vi hade Teamträff med medlemmarna i Team Proteinbutiken och nästan alla hade möjligheten att komma. Där delade vi ut teamtröjor och lite andra grejer från Proteinbutiken, gjorde fettmätningar på alla och gick igenom och övade posering på för Body Fitness och Bodybuilding
Idag vill jag ge ett stort grattis till Marcus Näs, en av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som tävlade i sin första Classic Bodybuilding-tävling, Alströmertrofén, igår
Medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam kämpar på med dieterna och alla är så grymma. Här får ni en liten sneak-peak på några av Teamets medlemmar, 7 veckor kvar till tävling
Lasagne ala italiaca 6 portca 700 g älgköttfärs200 g ica´s ricotta och tomatsås1 hackad röd lök1 dl lätt creme fraiche3 msk lätt creme fraiche mecixan chili (norrmejeriers)ca 2 dl vattenSalt, pepparPersilladeLasangeplattorFetaostGör så härBryn köttfärsen i smör tills den fått färg
Gör enligt nedan. 1. Halvera auberginen och gröp ur dem. Var noga med att inte ha hål i skalet eftersom det sedan skall fyllas med grönsaksröran och in i ugnen
Jag och David kommer också att coacha Team Proteinbutikens utvecklingsteam och vi har, som det ser ut nu, endast två platser kvar (om det är någon som är intresserad, blink blink)
Just därför har jag teamat upp med Anamma som är just ett av de företagen som just nu ligger i fronten och driver på utvecklingen för vad som är möjligt att göra med växter på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.