Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Riktigt ful mat med så gott som inga färger, även om gulbrun kanske är en färg. Jag var lite tveksam men tyckte att smakerna i receptet borde funka ihop, och det gjorde de faktiskt
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Jag är inget stort fan av tårtor egentligen men den här är den godaste tårta jag har ätit
Så närmar sej helgen igen, kära läsare, och en arbetsvecka ligger bakom oss. För min (Håkans) del har det varit mycket jobb bakom kulisserna denna veckan, köttbullarna har gått åt som smör i solsken och idag har det tillverkats leverpastej i långa banor
Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar. Ankis syrra kunde omöjligt lägga en kommentar på ett inlägg i vårt kök igår och även andra har hört av sej via mejlen med samma problem
Vi hade verkligen delade åsikter om den här rätten men så kan det ju vara ibland. men för att vara just Flygande Jakob så var detta ett VÄLDIGT bra recept
De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor. Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De är farligt goda, superenkla att göra och dessutom proffsigt snygga
Klassiska mockarutor kan aldrig gå fel. ). Har rejält med kaffe i glasyren då jag tycker om den smaken. 40 st175 grader200 g smält margarin4 ägg4 dl socker1 msk bakpulver1 ½ msk vaniljsocker5 msk kakao2 dl mjölk6 dl vetemjölGlasyr
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet